40 Χρόνια Ιστορίας

Το 1980 ο Βασίλης Βαρσάκης ιδρύει την ομώνυμη εταιρία. Από τότε ξεκινάει μια σταθερή και πολυετής παρουσία στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας, καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών του κλάδου.

Κατακτώντας το Σήμερα

Το varsakis.gr αποτελεί τη συνέχεια της πρώτης μας εταιρίας, υπηρετώντας τις ίδιες αξίες. Σήμερα συνεχίζουμε τη διαδρομή μας έχοντας μαζί μας προσωπικό υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Παρουσία στη Διεθνή Αγορά

Ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις στο χρυσό κόσμημα και ταυτόχρονα συνδράμουμε σε αυτές. Η αναζήτησή μας για την άριστη ποιότητα και τον άψογο σχεδιασμό στο χρυσό κόσμημα είναι διαρκής και άνευ συνόρων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1980, όταν ο Βασίλης Βαρσάκης ιδρύει την ομώνυμη εταιρία στην Αθήνα.

Η παραγωγή τότε περιλάμβανε αποκλειστικά τη δημιουργία χειροποίητων χρυσών κοσμημάτων. Ο υψηλός σχεδιασμός και η ποιότητα των δημιουργιών ήταν αυτά που έφεραν από την αρχή τα κοσμήματά μας στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90, τις δημιουργίες μας θα συμπληρώσουν οι χρυσοί βαπτιστικοί σταυροί. Δέκα χρόνια μετά, οι βαπτιστικοί σταυροί θα αποτελέσουν το προϊόν-ναυαρχίδα της εταιρίας μας και θα αναδειχτούν ως το κύριο εξαγώγιμο προϊόν της.

Σήμερα, η Varsakis Jewllery ξεπερνάει τη δημιουργία 1000 νέων προϊόντων κάθε χρόνο. Παράλληλα με τη δραστηριοποίησή στη χώρα μας, το διεθνές μας εμπόριο περιλαμβάνει εξαγωγές εξαγωγές σε χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ωκεανίας.

0
Ήπειροι

Εξάγουμε σε χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ωκεανίας

0
Χρόνια εμπειρίας

& συνεχούς παρουσίας στον κλάδο

0
Νέα προϊόντα

κάθε χρόνο

Κατηγορίες προϊόντων

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ B2B ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μας ξεχωρίζουν για

  • • ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ

  • • ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

  • • ΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ποιότητα, Τέχνη & Παράδοση
Στη δημιουργία των χρυσών μας κοσμημάτων αναζητούμε και βρίσκουμε τη χρυσή τομή μεταξύ μοναδικής αισθητικής και υψηλής ποιότητας. Ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις χωρίς όμως να ξεχνάμε τις ρίζες μας.
Συνεχής Έλεγχος Ποιότητας
Τα κοσμήματά μας υπόκεινται καθημερινά σε χημικές αναλύσεις τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, γεγονός που διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητά τους.
Δυνατότητα Tailor-Made Σχεδιασμού
Θέλετε κάτι παραπάνω από τα σχέδια που βλέπετε στις κατηγορίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το κόσμημα που έχετε φανταστεί πραγματικότητα - πάντα με την εγγύηση του Varsakis Jewllery.

Απόψεις

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εξαιρετική δουλειά, ωραία σχέδια ελληνικής κατασκευής με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουν!!! 3 χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, ταχύτητα, δημιουργικότητα και σύνεση!!! Καλή συνέχεια και μόνο τα καλύτερα!!!!
ΝΜ Βυτόπουλος

Όλες οι τελευταίες μας προσφορές και τα νέα μας κατευθείαν στο email σας!

ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW "Ελλήνων Κόσμημα"

3 Έτη πριν από
Συνεχής παρουσίαση της εταιρεία μας στην έκθεση  ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW , η οποία διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα, με αριθμό περιπτέρου D22E21.

Συνέντευξη Βαρσάκη Παναγιώτη στο Jewel Time.

3 Έτη πριν από
"Ο μόνος τρόπος ανάκαμψης και επιστροφής στην ανάπτυξη είναι η αλλαγή του τρόπου σκέψης όλων μας."

Η παρουσία μας στα κλαδικά περιοδικά.

3 Έτη πριν από
Η παρουσία μας στα κλαδικά περιοδικά.

Chevalier Collection

3 Έτη πριν από
Η νέα μας συλλογή με chevalier δαχτυλίδια σε minimal γραμμές.

New Collection

3 Έτη πριν από
Ανακαλύψετε την καινούρια μας συλλογή κοσμημάτων από φυσικό φίλντισι.
Δεν μπορεί να συνδεθεί στο Instagram ή δεν έχετε δικαιώματα για να πάρει μέσα από το Instagram.
Κανένα μέσο

Μενού

Σύνδεση / Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος